Friday, 19 August 2016

Filled Under:

GEMPAR!!! GAMBAR-GAMBAR DARI SUKAN OLIMPIK RIO INI TIDAK DITAYANGKAN OLEH MEDIA TEMPATAN!!!!!!!

Seperti yang kita sedia maklum, Olimpik Rio yang bermula pada 5 Ogos dahulu bakal melabuhkan tirainya pada 21 Ogos ini. Sukan yang disertai oleh lebih dari 11000 atlet di seluruh dunia ini telah menawarkan 306 pingat emas untuk direbut oleh setiap peserta. Bagi topik hari ini, si pengintip akan mengongsikan beberapa gambar yang sempat ditangkap oleh jurukamera profesional yang memberikan 1001 emosi kepada pelihat dan pelaku.

Berikut adalah gambar-gambar yang berjaya admin temui buat tatapan para pembaca blog ini :

1) Kitty van Male (Netherlands)


Gambar di atas menunjukkan betapa kasihannya Kitty van Male yang terkena pukulan kayu hoki di muka dari pihak lawannya iaitu Agustina Habif dari Argentina semasa perlawanan hoki Argentina bertemu Netherlands.

2) Zao Ming Gang (China)Berikut adalah gambar yang sempat diambil oleh jurukamera ketika petinju dari China iaitu Zao Ming Gang dari China sedang disejukkan oleh jurulatihnya.

3) Kelly O'Hara (Amerika Syarikat)


Gambar terakhir ini pula adalah daripada perlawanan Bola Sepak Kategori Wanita. Kelly O'Hara hitam terkena bola yang disepak daripada pihak lawannya iaitu Lady Andrade dari Columbia dan hampir menyebabkan O'Hara pengsan selepas itu.

Story by - Si Pengintip

0 comments:

Post a Comment